Η Ελλάδα συνεχίζει να εντυπωσιάζει στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Στο Μπακού διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Grappling και η χώρα μας από την πρώτη μέρα πρωταγωνίστησε. Ο Γιάννης Καργιωτάκης και ο Νίκος Πολύδωρος απέδειξαν ότι παραμένουν από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος και ανέβηκαν ξανά στο βάθρο.

Οι δύο Ελληνες πρωταθλητές κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο και σήκωσαν τη σημαία μας ψηλά. Στα 77κ. ο Νίκος Πολύδωρος είχε μία εκπληκτική πορεία και κέρδισε διαδοχικά τους: Ιμαμαλίεβ (Αζερμπαϊτζάν), Μπεναρίμπα (Γαλλία), Ρόσιακ (Πολωνία) και προκρίθηκε στον ημιτελικό. Εκεί αντιμετώπισε τον Λισογκορόβ (Ανεξάρτητος αθλητής) και γνώρισε την ήττα. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ο Πολύδωρος με εκπληκτική εμφάνιση νίκησε τον Γάλλο Λεροϊ και ανέβηκε στο βάθρο.

Στα 130κ. ο Γιάννης Καργιωτάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και επέκτεινε τη μεγάλη του συλλογή στο άθλημα. Ο Ελληνας πρωταθλητής νίκησε τον Τσέκα (Ιταλία). Βιλκ (Πολωνία) και στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον ανεξάρτητο αθλητή Ιμπραγκίμοβ. Στον μικρό τελικό ο Καργιωτάκης ήταν καταιγιστικός νίκησε τον Πολωνό Ολεχ κι ανέβηκε στο βάθρο