Την πέμπτη θέση στην Ευρώπη κατέκτησε ο Βασίλης Παπαγεωργίου. Ο Ελληνας πρωταθλητής που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 που διεξάγεται στο Νόβι Σαντ, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και απέδειξε το πλούσιο ταλέντο του.
Στην πρώτη του χρονιά στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, ο Παπαγεωργίου διεκδίκησε το χάλκινο μετάλλιο και απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Ο Ελληνας πρωταθλητής στα ρεπεσάζ των 55κ. της ελληνορωμαϊκής νίκησε με τεχνική υπεροχή τον Βούλγαρο Τοπάλοβ και προκρίθηκε στον μικρό τελικό. Εκεί αντιμετώπισε τον Ούγγρο Τότοκ, προηγήθηκε με 1-0, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή. Η 5η θέση αναμφίβολα αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο.

Από εκεί και πέρα σε ρυθμό… μεταλλίων βρίσκονται ακόμα δύο Έλληνες παλαιστές. Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος θα αντιμετωπίσειστα ρεπεσάζ των 72κ. τον Τσέχο Μαγκομέντοβ και σε περίπτωση που επικρατήσει θα παλέψει με τον Τσιάν.  Ο Ελληνας πρωταθλητής αν επικρατήσει του Σουηδού αθλητή θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Αζέρο Νουρουλάγιεβ.

Στα ρεπεσάζ των 60κ. ο Ηλίας Ζαϊράκης θα αγωνιστεί απέναντι στον Αζέρο Αχμάντοβ κι αν νικήσει θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Ουκρανό Χρισίν.

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρίχνονται αύριο και οι γυναίκες. Στην κατηγορία των 50κ. η Μαρίνα Καραπαναγιωτίδου θα παλέψει με την Ισπανή Καζάγια, ενώ η Δροσούλα Τζιανακοπούλου θα αγωνιστεί με την ανεξάρτητη αθλήτρια Σάουτσουκ.