Την πέμπτη θέση στην Ευρώπη κατέκτησε ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος. Ο Ελληνας πρωταθλητής πάλεψε για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 που διεξάγεται στο Νοβι Σαντ στην κατηγορία των 72κ. Ελληνορωμαϊκής και επέδειξε γιατί αποτελεί ένα από τα… χρυσά κεφάλαια της ελληνικής Πάλης. 

Ο Κολιτσόπουλος αγωνίστηκε στα ρεπεσάζ και με το… καλημέρα έδειξε ότι στόχος του είναι το… βάθρο! Στον πρώτο αγώνα αντιμετώπισε τον Τσέχο Μαγκομέντοβ και πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση νίκησε με 4-2. Στο δεύτερο ρεπεσάζ πάλεψε με τον Τσιάν από τη Σουηδία. Σε έναν κλειστό αγώνα, το ταλέντο, το πάθος και η θέληση για τη νίκη μίλησαν και ο Κολιτσόπουλος νίκησε με 3-1 και πήρε την πρόκριση για τον μικρό τελικό. 

Εκεί αντιμετώπισε τον Νουρουλάγιεβ, των πολλών διακρίσεων. Ο Αζέρος που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος, έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενες φορές το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23, ενώ πέρυσι είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης στο U20. Ο αγώνας ήταν πολύ ισορροπημένος κι ο Ελληνας πρωταθλητής προηγήθηκε με 1-0. Μια κακή στιγμή, όμως, έδωσε την ευκαιρία στον Νουρουλάγιεβ να πάρει τέσσερις πόντους και να νικήσει με 4-1. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Κολιτσόπουλος είχε τον έλεγχο του αγώνα και έπρεπε να πάρει πόντο, καθώς στα τελευταία 70″ ο Αζέρος είχε παθητικό παιχνίδι. 

Σε ηλικία μόλις 17 χρονών ο Κολιτσόπουλος αποδεικνύει ότι το ταλέντο του, η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια τον κατατάσουν ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της ηλικίας του και το μέλλον φυσικά του ανήκει. 
Στον  δρόμο των μεταλλίων έχει μπει και η Δροσούλα Τζιανακοπούλου, όπου αύριο θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ των 68κ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα παλέψει με την Ρουμάνα Παντιρού κι αν νικήσει θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο με την Ουκρανή Ρούμπακ.   

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρίχνονται αύριο ακόμα τρεις αθλήτριες με πολλά όνειρα και αξιώσεις. Στα 53κ. η Ελένη Κολόζη θα αντιμετωπίσει την Σεκριέρου από την Μολδαβία. Στα 62κ. ξ Αννα Φωτιάδου θα παλέψει με τη ανεξάρτητη αθλήτρια Κους, ενώ τέλος η Νικολέτα Μπάρμπα θα αντιμετωπίσει στα 65κ. την Λιθουανή Τσεσναουσκάιτε