Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε η 2η φάση  του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Beach Wrestling Ανδρών -Γυναικών. Η Ελλάδα κατέκτησε δύο μετάλλια στη Γαλλία και απέδειξε ότι και στο Beach Wrestling το επίπεδο των Ελλήνων αθλητών είναι ιδιαίτερα μεγάλο.  Ο Χρήστος Χριστοφορίδης και η Δήμητρα Ανδρούτσου σήκωσαν την ελληνική σημαία ψηλά και κατέκτησαν από ένα μετάλλιο.

Στα 80κ. στους Ανδρες ο Χρήστος Χριστοφορίδης ήταν εντυπωσιακός και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο!
Στη φάση των ομίλων νίκησε αρχικά τον Γάλλο Κουενό με 3-0 και στη  συνέχεια τον Ισπανό Ναβάρο με 2-0, ενώ υστέρησε στην ισοπαλία (1-1) από τον Αζέρο Χασάνοβ και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε τον Μολδαβό Ντιακόν και ηττήθηκε με 3-0 πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.
Στα 79κ. Γυναικών η Δήμητρα Ανδρούτσου στο εναρκτήριο παιχνίδι της νίκησε την Μπλο με 1-1. Στους ομίλους στην πρώτη αγωνιστική πάλεψε με την Γαλλίδα Γκουεντό και επικράτησε με πολύ καλή εμφάνιση 3-1, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική νίκησε με 3-0 της Ρουμάνας Ροτάρου.

Στην τελευταία αγωνιστική σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι έχασε με 2-1 από την Ουκρανή Χέρχελ και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε την Ουκρανή Χριτσένκο και γνώρισε την ήττα, με αποτέλεσμα να παλέψει στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο.
Απέναντι στην Ουκρανή Νικιτίνσκα η Ανδρούτσου ήταν ακαταμάχητη το τελικό 2-2 την βρήκε νικήτρια και η Ελλάδα πανηγύρισε ακόμα ένα μετάλλιο!

Στα +70κ. η Στεφανία Ζαχείλα απέδειξε για μία ακόμη φορά γιατί είναι κορυφαία αθλήτρια στο Beach wrestling. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε την 4η θέση, καθώς στον μικρό τελικό ηττήθηκε με 3-0 από την Ουκρανή Πασίτσνικ.

Τέλος στα 90κ. ο Γιώργος Τσακνάκης κατέβαλε την 7η θέση.