Ο Γκίβι Μπλιάτζε είναι ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης. Στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23 μάγεψε με την εμφάνισή του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Η πίστη, η αγάπη του για την Πάλη και πάνω από όλα η σκληρή δουλειά του έδωσαν αυτό που του αξίζει! Την κορυφή της Ευρώπης.

Ο Γκίβι Μπλιάτζε μίλησε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία του. Νιώθει δικαιωμένος για την σκληρή προσπάθεια και ελπίζει να σηκώνει συνέχεια την ελληνική σημαία ψηλά!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γκίβι Μπλιάτζε

ΕΡ: Γκίβι Μπλιάτζε συγχαρητήρια είσαι πρωταθλητής Ευρώπης. Ενα όνειρο έγινε επιτέλους πραγματικότητα…
«Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο. Να ακουστεί ο Εθνικός ύμνος. Είναι ανατριχιαστική στιγμή. Είμαι χαρούμενος γιατί έδωσα χαρά σε όλους όσοι με πίστεψαν»

ΕΡ: Εκανες ένα φανταστικό τουρνουά. Πότε ήταν το σημείο που πίστεψες ότι μπορείς να φτάσεις στην κορυφή;
«Δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο σημείο, από την αρχή του αγώνα ο στόχος ήταν να κερδίσω. Είχα προετοιμαστεί κατάλληλα και ένιωθα σίγουρος για τον εαυτό μου»

ΕΡ: Τι σκεφτόσουν πριν τον τελικό και πως προετοιμάστηκες ψυχολογικά;
«Πριν τον τελικό προσπαθούσα να μην σκέφτομαι τίποτα. Ηθελα να είμαι ήρεμος και απλά να μπω και να παλέψω»

ΕΡ: Είσαι ένας αθλητής που όλοι ξέρουν πόσο δουλευταράς και ταπεινός είσαι; Εφτανες πάντα στην πηγή, αλλά δεν έπινες νερό, μιας και είχες έρθει πολλές φορές 5ος. Σε πείσμωσε αυτό;

«Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Σίγουρα με πείσμωσε αυτό το γεγονός και ειδικά πριν δυο χρόνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων ειχα χάσει στα τελευταία 7 δευτερόλεπτα από τον συγκεκριμένο αθλητή που πάλεψα στον τελικό με σκορ 3-3 και έχασα ένα μετάλλιο»

ΕΡ: Εχεις αντιληφθει το μέγεθος της επιτυχίας και πως αισθάνθηκες από την μεγάλη αγάπη που έλαβες από τον κόσμο για το χρυσό μετάλλιο;
«Έχω καταλάβει ότι είναι μια μεγάλη διάκριση. Για την αγάπη του κόσμου δεν έχω λόγια είμαι συγκινημένος και τους ευχαριστώ παρα πολύ όλους. Εύχομαι πάντα να μπορώ να σηκώνω την ελληνική σημαία ψηλά»

ΕΡ: Που θα ήθελες να αφιερώσεις αυτό το μετάλλιο σου;

« Σίγουρα η ομάδα και ο προπονητής μου έπαιξαν μεγάλο ρόλο σε ότι έκανα αλλά θα ήθελα να αφιερώσω το μετάλλιο σε 3 αγαπημένα μου πρόσωπα που έφυγαν από την ζωή»